Doriți să ne contactați?

Servicii de consultanță 

Aflați mai multe despre activitatea noastră

Consilierea și găsirea de soluții de finanțare pentru problemele ce le întâmpinați în planurile de diversificare orinzontală sau verticală reprezintă obiectivul prioritar , avut în vedere când am înființat firma.

Se pot obține fonduri nerambursabile în funcție de specificul activității desfășurate , și de obiectivele strategice ale UE cu un procent de cofinanțare variabil  între 40% și 60% ce poate atinge în anumite condiții un procent de maxim 90% din intensitatea sprijinului nerambursabil.

Totodată prin programe de finanțare specifice se poate obține un sprijin nerambursabil maxim, pentru firmele nou înființate sau pentru dezvoltarea pe orinzontală prin adăugarea în portofoliu de noi activități conexe activității principale , cum ar fi programul STARTUP NATION.

Obținerea surselor de finanțare este conditionată de realizarea unui plan general de acțiune denumită generic PROIECT , ce conține informații relevante despre ceea ce vrem să realizăm , cum dorim să atingem pragurile calitative și cantitative propuse ( plan de afaceri, studiu de fezabilitate) , dar și informații relevante referitoare la modul cum beneficiarul își asumă răspunderea pentru modul cum cheltuiește atât  , capitalul propriu investit cât și a ajutorului nerambursabil.

Costurile de  realizare a unui plan de finanțare din fonduri structurale , sunt eligibile conform sprijinului maxim asumat de către finanțator, și pot varia între 5% și 10% din valoarea maximă asumată. Acestea cuprind:

-costurile generate de scrierea unui proiect și înregistrarea acestuia conform reglementărilor europene;

-costurile cu studiile de fezabilitate , realizarea unui proiect tehnic pentru lucrările de construcții-montaj;

-costurile de dotările cu mijloace fixe(noi sau second hand , daca sunt prevăzute în schema de finanțare), costurile cu salariile , costurile de promovare etc.

Pentru schema financiară asumată ca , resurse proprii, aduse la bugetul proiectului sunt necesare prezentarea de garanții (care atestă exigibilitatea lor ).

Managementul proiectelor este o activitate complexă ce presupune realizarea unui obiectiv economic , social, politic, pornind de la o idee, care prin metode specifice poate fi măsurată , analizată și cuantificată , printr-un ansamblu de metode și tehnici, rezultând un plan general de acțiune denumit generic PROIECT.

Ulterior după aprobarea acestui plan se trece la Implementarea acestuia , utilizând mijloace și tehnici specifice , ce conduc la atingerea atât a ideii avute drept scop , cât și a obiectivelor propuse  ce pot conduce la creșterea prezenței calitative cât și cantitaitve pe piață, dacă discutăm despre criteriul economic.

Implementarea unui proiect este o activitate riguroasa , etapizată , structurată , ce trebuie realizată cu profesionalism , respectând atât criteriile asumate prin proiectul pentru care s-a cerut finanțare din fonduri structurale , cât și criteriile de competitivitate , necesare pentru atingerea obiectivului propus .

Implementarea unui sistem de achiziții dinamic și conform cu legile și normele în vigoare este un obiectiv de atins și măsurat într-un proiect de succes. Lipsa unei strategii unitare poate duce la pierderi de timp și financiare , greu de recuperat atât pentru realizarea obiectivului propus , cât și imposibilitatea atingerii criteriilor de eficiență dorite prin implementarea proiectului .


Studiile de piață si activitățile de sondare a opiniei publice , reprezintă atât un serviciu complementar , necesar pentru realizarea unui plan de afaceri bine structurat pentru obținerea de finanțări nerambursabile , cât și un serviciu structurat cu delimitare si adresare bine stabilită , necesar pentru luarea unor decizii valabile și pertinente în managementul strategic al entității competitive (firmă) pe piața generală a bunurilor și serviciilor.

Sunt oferite următoarele tipuri de servicii:

-realizarea de chestioanare cu tipologie diversă( servicii, bunuri, activități sociale), adresate atăt entităților competitive pe piața bunurilor și serviciilor cât entităților publice , sau de drept public;

- activități de analiză a rezultatelor obținute din aplicarea de chestionare;

-studii de piață,  pentru bunuri (teste de acceptabilitate) și servicii , planuri de afaceri ;

-conceperea de strategii de proiectare si de realizare a unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu;

-activități de monitorizare a rezultatelor obținute.


Comandaţi serviciile noastre

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

© 2019-2023 NIȚOIU P. PFA , Str. BUCEGI nr. 107 , 600294, BACĂU Tel.office:0775 108 868
Creați un site gratuit!